Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- 1 orange, zest and juice
- 1 lemon, zest and juice
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- 30 g extra virgin olive oil
- ½ fresh green chilli, cut into halves
- 1 tbsp sweet chilli sauce
- 30 g fish sauce
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into slices
- 2 tsp rice wine vinegar
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch raw sugar, to taste
Salad
- 500 g water
- 300 g white fish fillet, cut into pieces (3 cm)
- 500 g fresh boneless salmon fillet, cut into pieces (3 cm)
- 300 g raw prawns, peeled or with tails intact
- 1 - 2 tbsp olive oil, for frying
- 300 g scallops with or without roe, cut into halves
- 100 g fresh baby spinach leaves, or mixed salad greens
- ½ red onion, cut into thin slices
- fresh herbs, for garnishing
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2857 kJ / 680 kcal
- Eiwitten
- 81 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 6.6 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1230.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon niçoise salad
35 dk
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 Std. 5 Min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 dk
Oysters with lime granita
5 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 20 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 Min
Beef tapenade crostini
1 Std. 40 Min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1 Std. 50 Min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min
Mini pad Thai frittatas
40 dk