![Traditional cocktail sauce Traditional cocktail sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/231FEED2-914B-41C6-B1EE-945242104967/Derivates/37F179A8-CE5A-42A5-8646-A555F6924579.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g grapeseed oil
- 1 egg, room temperature
- 2 tsp lemon juice
- 2 tsp Dijon mustard
- 2 pinches ground black pepper
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp Worcestershire sauce
- 5 drops Tabasco® sauce
- 35 g tomato sauce
- 45 g double cream
- Voeding
- per 20 gram
- Calorieën
- 546 kJ / 130 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 0.6 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 92.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cranberry bacon stuffing
10 min
Caramelised onion jam gravy
2 godz. 5 min
Brandy cream
15min
Oysters with lime granita
5 min
Rosemary and eschalot gravy
30 Min
Caesar salad dressing
10 min
Hollandaise sauce
15min
Oysters Kilpatrick
15min
Traditional gravy
25 Min
Lemon and caper aioli
15min
Retro prawn cocktail
20 Min
Diane sauce
20 Min