Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g rice wine vinegar
- 220 g water
- 200 g raw sugar
- 3 garlic cloves
- 5 cm piece fresh ginger, peeled and cut into slices
- 50 g fresh long red chillies, trimmed and cut into halves (see Tips)
- ½ tsp salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 142.9 kJ / 34 kcal
- Eiwitten
- 0.1 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 47 mg
Alternatieve recepten
Gluten free Worcestershire sauce
1sa 10 dk
British spice rub
5 min
Plum sauce
55 dk
Chilli oil
25 min
Tomato ketchup
1sa 10 dk
Barbecue sauce
1h 40min
Tomato relish
2h 10min
Tomato paste
2 godz. 20 min
Traditional Worcestershire sauce
35 min
Curry powder
10min
Quick beetroot relish
40 min
Brinjal (eggplant pickle)
1h 30min