Apparaten en Accessoires
Lemon meringue tarts
Voorbereiding 30min
Totaal 25u. 30min
12 portions
Ingrediënten
Lemon curd
-
sugar225 g
-
lemons peel only, no white pith and juice reserved2
-
lime peel only, no white pith and juice reserved1
-
eggs5
-
egg yolks (reserve egg whites for meringue)4
-
vanilla bean seeds only½
-
salted butter cut into pieces100 g
Short crust pastry
-
sugar100 g
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
salted butter cut into pieces100 g
-
egg yolks (reserve egg whites for meringue)2
-
cold water20 g
-
sea salt1 pinch
Swiss meringue
-
sugar180 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
146.7 mg
Eiwitten
5.8 g
Calorieën
1717.9 kJ /
410.6 kcal
Vetten
17.3 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
9.8 g
Koolhydraten
59.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Good Food Mark LaBrooy
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Decadent dark chocolate brownies
2u. 15min
Brandy snaps
30min
Lemon meringue pie
3u.
Lemon curd
20min
Whoopie pies
1u. 20min
Almond toffees
1u. 45min
Mini lemon curd tarts
2u. 20min
Almond shortbread biscuits
2u. 10min
Sour cream pastry
25min
Buttermilk scones
35min
Lemonade scones
25min