Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beef and beer stew
- 40 g olive oil
- 600 g beef (for stewing), cut into cubes (2 cm)
- 1 tsp salt
- 2 pinch ground black pepper
- 150 g brown onion, cut into pieces
- 15 g cornflour
- 250 g water
- 150 g leek, cut into slices
- 330 g dark beer
- 1 tsp fresh thyme, leaves only
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- ½ tsp Meat stock paste (see Tips)
Pastry and assembly
- 150 g plain flour
- 65 g butter, cold, cut into cubes
- 1 egg
- ½ tsp salt
- 1 egg yolk, lightly whisked, for glazing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2710.8 kJ / 647.5 kcal
- Eiwitten
- 39.5 g
- Koolhydraten
- 36.3 g
- Vetten
- 35.5 g
- Verzadigd vet
- 13.8 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 1138.2 mg
Alternatieve recepten
Chicken chasseur
1 Std. 50 Min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1h 15min
Shepherd's pie
55 Min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 godz. 40 min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Beef and potato massaman curry
2h 10 min.
Beef and mushroom hot pot
2h
Guinness beef pies
2h 15min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Apricot chicken risotto
30min
Classic meatloaf
1h 35min
Beef and mushroom stroganoff
40min