Apparaten en Accessoires
Beef and beer pie
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 40min
4 portions
Ingrediënten
Beef and beer stew
-
olive oil40 g
-
beef (for stewing), cut into cubes (2 cm)600 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinch
-
brown onion cut into pieces150 g
-
cornflour15 g
-
water250 g
-
leek cut into slices150 g
-
dark beer330 g
-
fresh thyme leaves only1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
Meat stock paste (see Tips)½ tsp
Pastry and assembly
-
plain flour150 g
-
butter cold, cut into cubes65 g
-
egg1
-
salt½ tsp
-
egg yolk lightly whisked, for glazing1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
1138.2 mg
Eiwitten
39.5 g
Calorieën
2710.8 kJ /
647.5 kcal
Vetten
35.5 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
13.8 g
Koolhydraten
36.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Beef, ale and dumpling stew
2 Std. 55 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Cottage pie
1 Std. 30 Min
Aussie meat pies
2 Std.
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3 Std. 40 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Traditional gravy
25 Min
Rosemary meat pies
3 Std. 30 Min
Cornish pasties
2 Std.
Lemonade scones
25 Min
Traditional sausage rolls
50 Min