Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g stewing beef (gravy beef or chuck steak), trimmed and cut into pieces (3 cm)
Pastry
- 550 g plain flour
- 135 g salted butter, chilled and cut into pieces
- 135 g lard, chilled and cut into pieces
- 1 pinch sea salt
- 160 g chilled water
Filling
- 140 g brown onion, cut into quarters
- 160 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 100 g salted butter, cut into pieces
- 160 g swede or turnip, cut into pieces (3 cm)
- 160 g potato, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 1 tsp ground white pepper, to taste
- 1 ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 tsp plain flour
- 60 g Worcestershire sauce
Assembly
- 1 egg, lightly beaten
- tomato sauce, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2521.8 kJ / 600.4 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 48.4 g
- Vetten
- 36.5 g
- Verzadigd vet
- 20.7 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 458.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Aussie meat pies
2h
Vanilla slice
26 Std. 5 Min
Quick puff pastry
1h 20min
Sweet shortcrust pastry
1h 50 min.
Iced puff pastry
40min
Shortcrust pastry
5min
Easy everyday white bread
5h 10min
Hot cross buns
1 Std. 40 Min
Sultana, apple and custard scrolls
4 godz. 30 min
Apple shortcake
1h 50 min.
Buttermilk scones
35min