Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 red onion (approx. 150 g), cut into thin slices
- 20 g olive oil
- 20 g dark brown sugar
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 300 g raw beetroots, peeled and cut into quarters (see Tips)
- 1 green apple, peeled cored and cut into quarters (see Tips)
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 20 g currants
- 40 g apple cider vinegar (see Tips)
- ½ tsp ground allspice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 151.5 kJ / 36.1 kcal
- Eiwitten
- 0.6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 1.3 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 46.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato relish
2 Std. 10 Min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10 min
Tomato ketchup
1h 10min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Vegetable stock paste
30min
Caramelised red onion chutney
24h
Quince paste
4 godz. 10 min
Sweet chilli sauce
1h 5min
Red onion relish
50min
Citrus marmalade
2h 20min
Lemon or lime butter
15min