Peppercorn sauce

Peppercorn sauce

3.4 32 beoordelingen
Voorbereiding 5min
Totaal 20min
14 portions

Ingrediënten

  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    5 sprigs
  • garlic cloves
    3
  • white wine
    100 g
  • brandy
    2 tbsp
  • Chicken stock paste (see Tips)
    ½ tsp
  • water
    50 g
  • Port (fortified wine)
    2 tbsp
  • Dijon mustard
    1 tbsp
  • pouring (whipping) cream
    150 g
  • green peppercorns drained
    20 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 54.3 kcal / 227.9 kJ
Eiwitten 0.4 g
Vetten 4 g
Koolhydraten 1 g
Vezels 0.2 g
Verzadigd vet 2.5 g
Natrium 54.5 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...