
Apparaten en Accessoires
Peppercorn sauce
Voorbereiding 5min
Totaal 20min
14 portions
Ingrediënten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
garlic cloves3
-
white wine100 g
-
brandy2 tbsp
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
water50 g
-
Port (fortified wine)2 tbsp
-
Dijon mustard1 tbsp
-
pouring (whipping) cream150 g
-
green peppercorns drained20 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
54.3 kcal /
227.9 kJ
Eiwitten
0.4 g
Vetten
4 g
Koolhydraten
1 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
2.5 g
Natrium
54.5 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Sauces and Marinades
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland