Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 garlic cloves
- 100 g white wine
- 2 tbsp brandy
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 50 g water
- 2 tbsp Port (fortified wine)
- 1 tbsp Dijon mustard
- 150 g pouring (whipping) cream
- 20 g green peppercorns, drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 227.9 kJ / 54.3 kcal
- Eiwitten
- 0.4 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 54.5 mg
Alternatieve recepten
Traditional cocktail sauce
5 min
Garlic and herb butter
10 min
Traditional gravy
25 min
Peppercorn Sauce
30 min
Diane sauce
20 min
Oysters with lime granita
5 min
Béarnaise sauce
10 min
Hollandaise sauce
15 min
Béarnaise sauce
20 min
Steak and kidney pudding
3h 45 min.
Orange and passionfruit Eton mess
2 Std. 50 Min
Mushroom sauce
20 min