Apparaten en Accessoires
Peppercorn sauce
Voorbereiding 5min
Totaal 20min
14 portions
Ingrediënten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
garlic cloves3
-
white wine100 g
-
brandy2 tbsp
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
water50 g
-
Port (fortified wine)2 tbsp
-
Dijon mustard1 tbsp
-
pouring (whipping) cream150 g
-
green peppercorns drained20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
54.5 mg
Eiwitten
0.4 g
Calorieën
227.9 kJ /
54.3 kcal
Vetten
4 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
2.5 g
Koolhydraten
1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sauces and Marinades
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Peppercorn Sauce
30min
Traditional cocktail sauce
5min
Apple and sage stuffing
10min
Tartare sauce
10min
Béarnaise sauce
10min
Hollandaise sauce
15min
Traditional gravy
25min
Pork vindaloo
2u. 20min
Thai-style fish cakes
30min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Rosemary and eschalot gravy
30min
Diane sauce
20min