Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crumble
- 70 g wholemeal plain flour
- 120 g plain flour
- 100 g light brown sugar
- 100 g unsalted butter, cold and cut into pieces, plus extra for greasing
- 1 tsp baking powder
- 50 g rolled oats
- 50 g flaked almonds
Peach and pear filling
- 1 orange, zest only, no white pith
- 30 g light brown sugar
- 600 g pears, peeled, cored and cut into quarters
- 1 tsp ground cinnamon
- 410 g canned peaches, drained (approx. 245 g after draining)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2117 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 63.2 g
- Vetten
- 22.6 g
- Verzadigd vet
- 11.3 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 62.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stone fruit crumble
1h 15min
Lemon delicious
1h 5min
Rhubarb crumble
45 Min
Decadent dark chocolate brownies
1h 30min
ANZAC biscuits
40min
Chocolate self-saucing pudding
50min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Iced puff pastry
40min
Fruit scones
30min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min