Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 55 g blanched almond
- 220 g gluten free cornflour
- 110 g gluten free plain white flour
- 2 ½ tsp dried instant yeast or 25 g fresh yeast
- 2 tsp white sugar
- 2 tsp xanthan gum
- 2 tsp sea salt
- 310 - 350 g water
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 tsp rock salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 603.2 kJ / 144.2 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 488.2 mg
Alternatieve recepten
Crunchy broccoli salad with speck
10min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 Min
Grace's family biscuits
45 Min
Hawaiian gluten-free pizza
2h
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1 Std. 30 Min
Gluten-free cinnamon doughnuts
25min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.
Traditional gluten free French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Bounty slice (Noni Jenkins)
1 Std. 30 Min