Apparaten en Accessoires
Gluten free focaccia bread
Voorbereiding 10min
Totaal 1u.
12 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
blanched almond55 g
-
gluten free cornflour220 g
-
gluten free plain white flour110 g
-
dried instant yeast or 25 g fresh yeast2 ½ tsp
-
white sugar2 tsp
-
xanthan gum2 tsp
-
sea salt2 tsp
-
water310 - 350 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
rock salt1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
488.2 mg
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
603.2 kJ /
144.2 kcal
Vetten
5.1 g
Vezels
3.1 g
Verzadigd vet
0.5 g
Koolhydraten
22.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gluten free baking
11 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
French onion pasta
45min
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1h
No waste vegetable stock concentrate
25min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Gluten free cinnamon doughnuts
25min
Gluten free pizza dough
2h
Gluten free bread rolls
2h 30min
Hawaiian gluten-free pizza
2h
Gluten free shortbread
1h 35min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min
Fruity dream
10min