Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g celery, cut into pieces
- ½ white onion
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 1 - 2 fresh red chillies, trimmed, to taste
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled
- 500 g fresh tomatoes, cut into halves
- 100 g eggplant, cut into pieces (3 cm)
- 1 apple, cored and cut into halves
- 100 g fresh pineapple, cut into pieces (3 cm)
- 80 g sun dried tomatoes
- 25 g fresh coriander, leaves, roots and stalks cut into pieces
- 8 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 200 g white vinegar
- 125 g brown sugar
- 125 g tomato paste
- 1 sweet corn cob, kernels removed from cob
- 200 g canned tomatoes, diced
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1430 g
- Calorieën
- 5830.8 kJ / 1393.6 kcal
- Eiwitten
- 36.4 g
- Koolhydraten
- 319.3 g
- Vetten
- 12.4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 53.1 g
- Natrium
- 1129.2 mg
Alternatieve recepten
Mushroom risotto (TM6)
30 Min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
Tomato passata
1h 40 min
Stewed fruit compote
55min
Pumpkin and ginger soup
35 min
Rhubarb crumble
45 Min
Custard
10 Min
Caramelised red onion chutney
24h
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 Min
Quick beetroot relish
40 min
Lemon curd (TM6)
15 Min
Tomato relish
2 godz. 10 min