Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g veal sweetbreads (see Tip)
- 250 g white vinegar
- 750 g cold water
- 600 g water, room temperature
- iced water
- ice cubes
- 300 g spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces, plus extra sliced to garnish
- 2 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 100 g white wine
- 100 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2784.7 kJ / 663 kcal
- Eiwitten
- 36.7 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 51 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 283.1 mg
Alternatieve recepten
Bolognaise sauce for two
20 min
Rich tomato relish
2h 15min
Chai-spiced nut butter
15 dk
Lamb's fry with bacon
1 godz. 20 min
Beer batter fish
40 Min
Oxtail stew with butter bean mash
4 Std.
Mussel fritters with chilli mayonnaise
1j 15 menit
Spiralised vegetable soup
9 godz.
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 Min
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Chunky mixed vegetable soup
50 Min