Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
TM6 TM5

Veal sweetbreads with creamy white wine sauce

5.0 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1000 g veal sweetbreads (see Tip)
  • 250 g white vinegar
  • 750 g cold water
  • 600 g water, room temperature
  • iced water
  • ice cubes
  • 300 g spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces, plus extra sliced to garnish
  • 2 garlic cloves
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
  • 100 g white wine
  • 100 g pouring (whipping) cream

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2784.7 kJ / 663 kcal
Eiwitten
36.7 g
Koolhydraten
2.8 g
Vetten
51 g
Verzadigd vet
18 g
Vezels
1.2 g
Natrium
283.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten