![Veal sweetbreads with creamy white wine sauce Veal sweetbreads with creamy white wine sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/15C61626-EF7B-4D85-BF5D-B769DF07C5CD/Derivates/7f41eb5d7d2b5a995c1a437df398f303ea475399.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g veal sweetbreads (see Tip)
- 250 g white vinegar
- 750 g cold water
- 600 g water, room temperature
- iced water
- ice cubes
- 300 g spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces, plus extra sliced to garnish
- 2 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 100 g white wine
- 100 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2784.7 kJ / 663 kcal
- Eiwitten
- 36.7 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 51 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 283.1 mg
Alternatieve recepten
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 Min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Geen beoordelingen
Boiled Eggs
20 min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10h 55min
Rhubarb crumble
45min
Cheesecake
3h 15min
Mushroom and white wine cream sauce
30 Min
Portuguese green eggs
50 Min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 Min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 Std.
Mushroom sauce
20 min
Lemonade scones
25 Min