Apparaten en Accessoires
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
Voorbereiding 20min
Totaal 3u. 30min
6 portions
Ingrediënten
-
veal sweetbreads (see Tip)1000 g
-
white vinegar250 g
-
cold water750 g
-
water room temperature600 g
-
iced water
-
ice cubes
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces, plus extra sliced to garnish300 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil30 g
-
sea salt plus extra to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste1 - 2 pinches
-
white wine100 g
-
pouring (whipping) cream100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
283.1 mg
Eiwitten
36.7 g
Calorieën
2784.7 kJ /
663 kcal
Vetten
51 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
18 g
Koolhydraten
2.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24u. 30min
Chicken Waldorf salad
40min
Lemon and caper aioli
15min
Hollandaise sauce
15min
Crème pâtissière
15min
Hollandaise Sauce
15min
Caramel Parfait
7u.
Croquembouche
Geen beoordelingen
Mango cheesecake
6u. 35min
Beurre blanc
15min
Crème anglaise
15min