Apparaten en Accessoires
Retro prawn cocktail
Voorbereiding 10min
Totaal 20min
4 portions
Ingrediënten
Prawns
-
water250 g
-
unpeeled, large raw prawns deshelled, deveined300 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Marie rose sauce
-
grapeseed oil300 g
-
eggs2
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato sauce2 tbsp
-
Worcestershire sauce (see Tips)2 tsp
-
paprika2 pinches
-
lemon juice to taste1 tbsp
-
Tabasco® sauce4 dashes
-
lemon cut into 4 wedges1
-
iceberg lettuce finely shredded½
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
784.5 mg
Eiwitten
14.2 g
Calorieën
3221.6 kJ /
770 kcal
Vetten
78.2 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
8.2 g
Koolhydraten
5.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Retro
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Spicy Cajun Rub
5min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48u. 20min
Carrot and swede mash
25min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7u. 30min
Mayonnaise
5min
Caramelised red onion chutney
24u.
Caramelised red onion chutney
24u.
Steak and kidney pudding
3u. 45min
Caramelised Red Onion Chutney
24u.
Fresh tomato chutney
10min
Mint sauce
5min