Apparaten en Accessoires
Rhubarb and ginger gin fizz
Voorbereiding 10min
Totaal 336u. 10min
4 glasses
Ingrediënten
Rhubarb and ginger infused gin
-
rhubarb (approx. 2-3 stalks), trimmed and cut into pieces (3-4 cm)200 g
-
piece fresh ginger cut into pieces10 cm
-
gin of choice (see Tips)700 g
Rhubarb and ginger gin fizz
-
frozen strawberries150 g
-
ginger beer (cold)250 g
-
ice to serve (optional)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 glass
Natrium
12.8 mg
Eiwitten
0.4 g
Calorieën
351.5 kJ /
83.7 kcal
Vetten
0.1 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
7.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ginspiration
11 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Baked artichoke dip
35min
Blackberry Bramble
5min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1u.
Leek and smoked salmon dip
55min
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Chilli and apple jelly
4u. 15min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Dukkah
25min
Bianca Mazur's Frozen Turkish delight martini
12u. 5min
Oatcakes with Moroccan hommus
50min
Parmesan cheese crisps
15min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1u. 5min