![Carrot top pesto Carrot top pesto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/06d6d58d-4b71-46c9-9c76-60ebcc44458f/Derivates/9ab3b5cb-7169-429c-a148-7a054d228f43.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bunch baby carrot tops only (approx. 30 g)
- water, to soak
- 80 g pepitas
- 100 g almonds or nuts of choice
- 2 garlic cloves
- 150 g extra virgin olive oil, plus extra to cover
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ½ lemon, juice only, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 490 g
- Calorieën
- 11269.4 kJ / 2693.5 kcal
- Eiwitten
- 75.2 g
- Koolhydraten
- 39.7 g
- Vetten
- 258.5 g
- Verzadigd vet
- 47 g
- Vezels
- 19.3 g
- Natrium
- 1124.1 mg
Alternatieve recepten
Celery leaf gremolata
5 min
Quick beetroot relish
40 min
Cooked mayonnaise
5 min
'Skinny' pineapple cordial
1 Std. 40 Min
Gwinganna nut and seed bread
3 Std. 25 Min
Plum paste
1 Std.
Nut butter dressing
5 min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
CADA (Fresh muesli)
10 min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2 Std.
Celery salt
20 min
Silverbeet dahl
8h 40min