Apparaten en Accessoires
Tomato passata
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 40min
1300 g
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil40 g
-
onion cut into halves1
-
tomatoes cut into halves (see Tips)1000 - 1500 g
-
sea salt1 ½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1300 g
Natrium
3556.5 mg
Eiwitten
12.6 g
Calorieën
2630.1 kJ /
628.6 kcal
Vetten
42.2 g
Vezels
17.1 g
Verzadigd vet
6.2 g
Koolhydraten
60.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Plum paste
1 Std.
Spicy peach and mango chutney
45 Min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
Set and forget rice pudding
1 Std. 10 Min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Tomato ketchup
1 Std. 25 Min
Tomato relish
2 Std. 10 Min
Cooked mayonnaise
5 Min
Quick beetroot relish
40 Min
Salsa verde
5 Min
Citrus marmalade
2 Std. 20 Min