Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g extra virgin olive oil
- 1 onion, cut into halves
- 1000 - 1500 g tomatoes, cut into halves (see Tips)
- 1 ½ tsp sea salt
- Voeding
- per 1300 g
- Calorieën
- 2630.1 kJ / 628.6 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 60.4 g
- Vetten
- 42.2 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 17.1 g
- Natrium
- 3556.5 mg
Alternatieve recepten
Tomato relish
2h 10 min
NZ mustard sauce
15min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Beef stock paste
3h
Plum paste
1 godz.
Tomato ketchup
1h 10min
Custard
10min
Steamed Raspberry Jam Pudding
2h 50min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 min
Quince paste
4hod. 10min
French onion dip
45 min
Lemonade scones
25min