Apparaten en Accessoires
Traditional hommus
Voorbereiding 5min
Totaal 25u. 5min
20 portions
Ingrediënten
-
dried chickpeas250 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
water plus extra to soak1000 g
-
lemon juice to taste100 g
-
tahini100 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
olive oil1 - 2 tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
paprika½ tsp
-
ice cubes80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
191.7 mg
Eiwitten
3.5 g
Calorieën
367.1 kJ /
87.7 kcal
Vetten
4.5 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
0.6 g
Koolhydraten
9.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Hommus
15 Min
Basil pesto
10 Min
Grilled eggplant dip
2 Std.
Romesco dip
10 Min
Wholemeal spelt pastry
35 Min
Tarator (tahini dip)
5 Min
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Falafel
25 Std. 30 Min
Lebanese-style hommus
13 Std. 15 Min
Muhamara dip
30 Min
Falafel with beetroot hommus
20 Min
Plum and raspberry chia puddings
2 Std. 30 Min