Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 - 16 raw prawns, heads and tails intact
- 50 g olive oil
- 1000 g water
- 200 g zucchini, cut into pieces (2 cm)
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
- 1 garlic clove
- 320 g Arborio rice
- 100 g dry white wine
- 1 tsp salt
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 tbsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2399.3 kJ / 571.3 kcal
- Eiwitten
- 21.9 g
- Koolhydraten
- 65.8 g
- Vetten
- 23.7 g
- Verzadigd vet
- 8.9 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 839.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn and saffron risotto
30p
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35p
Crab linguine
30p
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40 min
Asparagus risotto
40p
Seafood con arroz
45p
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1 Std.
Salmon and fennel risotto
30p
White fish and lemon risotto
30p
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40p
Milanese risotto
25p
Seafood Risotto
40p