Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 25 g olive oil
- 100 - 150 g mixed vegetables (e.g. onions, shallots, leek), cut into pieces (2 cm)
- 350 - 400 g mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celery, parsnips), cut into pieces (2 cm)
- 50 g mixed frozen vegetables or frozen peas (optional)
- 700 - 800 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ½ - 1 tsp salt
- 60 - 80 g dried pasta of choice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 800.8 kJ / 190.7 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 801.1 mg
Alternatieve recepten
Stewed apples with walnut crumble topping
25 min
Basic Vegetable Soup
50 min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 Std. 40 Min
Tuscan bean soup
40 min
Minestrone
40 min
Vegetable soup
35 min
Spiralised vegetable soup
9h
Spiced lentil vegetable soup
1 godz. 30 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Blended mixed vegetable soup
45 min