Prawn and saffron risotto

Prawn and saffron risotto

3.5 73 beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
2 portions

Ingrediënten

  • water lukewarm
    560 g
  • saffron threads
    ½ tsp
  • spring onions/shallots trimmed and cut into quarters
    4
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    2 tbsp
  • Arborio rice
    180 g
  • dry sherry
    80 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • sea salt to taste
    1 pinch
  • ground black pepper to taste, plus extra to serve
    1 pinch
  • raw prawns shelled and cleaned
    200 g
  • lemon zest only, finely grated, no white pith
    ½
  • butter (optional)
    2 - 3 tsp

Voeding per 1 portion

Calorieën 626.3 kcal / 2620.4 kJ
Eiwitten 20.5 g
Vetten 18.8 g
Koolhydraten 81.6 g
Vezels 3.8 g
Verzadigd vet 4.7 g
Natrium 647.1 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...