
Apparaten en Accessoires
Prawn and saffron risotto
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
2 portions
Ingrediënten
-
water lukewarm560 g
-
saffron threads½ tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters4
-
garlic cloves2
-
olive oil2 tbsp
-
Arborio rice180 g
-
dry sherry80 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste, plus extra to serve1 pinch
-
raw prawns shelled and cleaned200 g
-
lemon zest only, finely grated, no white pith½
-
butter (optional)2 - 3 tsp
Voeding per 1 portion
Calorieën
626.3 kcal /
2620.4 kJ
Eiwitten
20.5 g
Vetten
18.8 g
Koolhydraten
81.6 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
4.7 g
Natrium
647.1 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Cooking for Me and You
70 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland