
Apparaten en Accessoires
Broccoli and blue cheese soup
Voorbereiding 15min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
Macadamia and Parmesan biscuits
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)70 g
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
roasted salted macadamia nuts70 g
-
butter softened50 g
-
plain flour100 g
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Broccoli and blue cheese soup
-
cheddar cheese cut into cubes (3 cm)50 g
-
broccoli cut into florets250 g
-
water300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
full cream milk300 g
-
plain flour1 tbsp
-
blue cheese crumbled50 - 60 g
-
ground black pepper to serve1 - 2 pinches
Voeding per 1 portion
Calorieën
564.1 kcal /
2369.3 kJ
Eiwitten
21.8 g
Vetten
40.2 g
Koolhydraten
27.5 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
18.8 g
Natrium
1604 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Soups for all seasons
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland