Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g extra virgin olive oil
- 150 g speck, finely diced (see Tip)
- 2 tbsp sunflower seeds
- 4 tbsp raw cashews
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 30 g red onion
- 400 g broccoli (approx. 1-2), trimmed and cut into wedges
- 80 g mayonnaise (see Tips)
- 80 g natural yoghurt (see Tips)
- 2 tsp seeded wholegrain mustard
- 3 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 50 g dried cranberries
- 100 g Danish feta, crumbled, to serve (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1591.1 kJ / 380.3 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 30.1 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 766.5 mg
Alternatieve recepten
Crunchy broccoli salad with speck
10min
Chinese-style chicken
25min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 min
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min
Nourish bowl (Diabetes)
55 Min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6 Std. 10 Min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min