Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bangers and mixed mash
- 400 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 100 - 150 g cauliflower, cut into florets
- 100 g water
- 1 tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 12 - 15 sausages of choice (2-3 per person)
- 300 g frozen peas
- 20 - 40 g salted butter
Caramelised onions
- 2 red onions (approx. 300 g), cut into thin slices
- 2 tbsp brown sugar
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 60 g unsalted butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3427.4 kJ / 816.1 kcal
- Eiwitten
- 35.3 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 62.6 g
- Verzadigd vet
- 29.9 g
- Vezels
- 11.2 g
- Natrium
- 2164.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Chicken and risoni bake
1h 15min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Sausage and butter bean winter stew
25min
Irish stew
1 Std. 30 Min
Chicken and pesto risoni
35 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Mexican cottage pie
1 Std. 30 Min
Tuna mornay
45 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
"Hug in a mug" chicken soup
30 Min