Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bangers and mixed mash
- 400 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 100 - 150 g cauliflower, cut into florets
- 100 g water
- 1 tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 12 - 15 sausages of choice (2-3 per person)
- 300 g frozen peas
- 20 - 40 g salted butter
Caramelised onions
- 2 red onions (approx. 300 g), cut into thin slices
- 2 tbsp brown sugar
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 60 g unsalted butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3427.4 kJ / 816.1 kcal
- Eiwitten
- 35.3 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 62.6 g
- Verzadigd vet
- 29.9 g
- Vezels
- 11.2 g
- Natrium
- 2164.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apricot chicken risotto
30 Min
Chunky bolognese
50 Min
Pumpkin risotto with bacon
40 dk
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Meatloaf with onion gravy
1sa 30 dk
Curried sausages and lentils
1sa
Beef and mushroom stroganoff
40 dk
"Hug in a mug" chicken soup
30 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Aussie potato salad
1sa 30 dk
Mexican cottage pie
1sa 30 dk
Shepherd's pie with butter bean mash
1sa