Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g extra virgin olive oil
- 10 g salted butter
- 4 brown onions (approx. 550 g), cut into halves, then cut into slices
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 250 g beer of choice
- 20 g Dijon mustard
- 15 g honey
- 8 sausages
- 8 hot dog rolls (see Tips)
- barbecue sauce or sauce of choice, to serve (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3047.9 kJ / 725.7 kcal
- Eiwitten
- 26.2 g
- Koolhydraten
- 71.3 g
- Vetten
- 36.6 g
- Verzadigd vet
- 15.9 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 1129.7 mg
Alternatieve recepten
Cheese and bacon cob loaf
1 Std. 20 Min
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 godz. 10 min
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1 godz. 10 min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1h 15min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Beef and beer pie
1 Std. 40 Min
Classic beef burgers
1 godz.
Sweet and sour pork
40 min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1 Std. 35 Min
Guinness beef pies
2 Std. 15 Min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min