Apparaten en Accessoires
Classic beef burgers
Voorbereiding 25min
Totaal 1u.
6 portions
Ingrediënten
-
brown onion cut into quarters150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing20 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)1000 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
breadcrumbs (see Tips)40 g
-
egg yolks2
-
round bread rolls cut into halves and toasted, if desired (see Tips)6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
934.6 mg
Eiwitten
45.5 g
Calorieën
2177.7 kJ /
518.5 kcal
Vetten
19.1 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
39.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Barbecue
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
American-style pancakes
45min
Chicken katsu curry with rice
1u. 40min
Meatballs with tomato sauce
40min
Lasagne bolognese
2u. 30min
Pizza dough
1u.
Mini chicken pies
1u. 20min
Classic beef burgers (MEATER+®)
1u.
Pikelets
35min
Mac & cheese cups
1u. 15min
Bolognese sauce
40min
Chicken pesto pasta
30min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45min