Apparaten en Accessoires
Classic beef burgers (MEATER+®)
Voorbereiding 25min
Totaal 1u.
6 portions
Ingrediënten
-
brown onion cut into quarters150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing20 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)1000 g
-
breadcrumbs (see Tips)40 g
-
egg yolks2
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
round bread rolls cut into halves and toasted, if desired (see Tips)6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
934.6 mg
Eiwitten
45.5 g
Calorieën
2177.7 kJ /
518.5 kcal
Vetten
19.1 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
39.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
MEATER+®
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1 godz. 5 min
Crumble muffins
35 min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Classic beef burgers
1 godz.
Mighty mouse balls
1 godz. 15 min
Coriander turmeric chicken bites (Toddlers and beyond)
40 min
Red rice using rice mode
55 min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 godz.
Classic beef burgers
1 godz.
Slow cooked Mexican beef
1 godz. 30 min
Beef tacos
25 min
Kid-friendly butter chicken
35 min