Apparaten en Accessoires
Classic beef burgers (MEATER+®)
Voorbereiding 25min
Totaal 1u.
6 portions
Ingrediënten
-
brown onion cut into quarters150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing20 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)1000 g
-
breadcrumbs (see Tips)40 g
-
egg yolks2
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
round bread rolls cut into halves and toasted, if desired (see Tips)6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
934.6 mg
Eiwitten
45.5 g
Calorieën
2177.7 kJ /
518.5 kcal
Vetten
19.1 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
39.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
MEATER+®
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Buffalo chicken pizza
1 Std. 30 Min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter)
1 Std.
Chicken katsu curry with rice
1 Std. 40 Min
Curry lamb soup (TM6)
5 Std. 10 Min
Easy mac and cheese
40 Min
Classic beef burgers
1 Std.
Chilli raita potato salad
55 Min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Rosemary meat pies
3 Std. 30 Min
Classic beef burgers
1 Std.
Chicken meatballs with coconut rice
35 Min