Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- 1000 g beef chuck steak, sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 40 g breadcrumbs (see Tips)
- 2 egg yolks
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- 3 pinches ground black pepper
- 6 round bread rolls, cut into halves and toasted, if desired (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2177.7 kJ / 518.5 kcal
- Eiwitten
- 45.5 g
- Koolhydraten
- 39.8 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 934.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Korean fried chicken
4 Std.
Fish cakes with beurre blanc sauce
1sa
Pulled pork burgers
4 Std. 20 Min
Southern-style chicken
40 min
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Beef and beer pie
1h 40min
Barbecued pork ribs
26 Std. 15 Min
Classic beef burgers
1sa
Open fish burgers
1sa
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3u.
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1sa 20 dk
Beef tacos
25 min