Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 brown onion, peeled and cut into halves
- 300 g leeks, white and light green parts only (approx. 2 leeks), cut into pieces
- 50 g salted butter, cut into pieces
- 80 g plain flour
- 250 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm)
- 50 g pouring (whipping) cream
- 300 g frozen corn kernels
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 - 4 sheets puff pastry (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2677.7 kJ / 637.6 kcal
- Eiwitten
- 23.2 g
- Koolhydraten
- 60.7 g
- Vetten
- 32.2 g
- Verzadigd vet
- 15.2 g
- Vezels
- 7.9 g
- Natrium
- 675.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apricot chicken risotto
30 Min
Tuna mornay
45 Min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Chicken and pesto risoni
35 Min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min
Creamy honey mustard chicken
1 godz.
Beef ragu
1 godz. 25 min
Zucchini slice
45 Min
ANZAC biscuits
40min
Shepherd's pie
55min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min