Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 brown onion, peeled and cut into halves
- 300 g leeks, white and light green parts only (approx. 2 leeks), cut into pieces
- 50 g salted butter, cut into pieces
- 80 g plain flour
- 250 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm)
- 50 g pouring (whipping) cream
- 300 g frozen corn kernels
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 - 4 sheets puff pastry (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2677.7 kJ / 637.6 kcal
- Eiwitten
- 23.2 g
- Koolhydraten
- 60.7 g
- Vetten
- 32.2 g
- Verzadigd vet
- 15.2 g
- Vezels
- 7.9 g
- Natrium
- 675.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchini slice
45 Min
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
ANZAC biscuits
40 Min
Shepherd's pie
55min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Tuna mornay
45 Min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
"Hug in a mug" chicken soup
30 Min