Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 300 g potato, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 1 tsp salt
- 100 g roasted unsalted peanuts
- 1 tbsp peanut oil
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 100 g Massaman curry paste
- 800 g beef rump steak, cut into strips (1 cm x 2.5 cm)
- 250 g coconut cream
- 10 g palm sugar
- 30 g fish sauce
- 15 g tamarind paste
- 1 tsp Meat stock paste (see Tips)
- 1 cinnamon quill
- 2 fresh kaffir lime leaves
- 2 tbsp fresh coriander leaves, torn into pieces, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3140.2 kJ / 747.7 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 47.4 g
- Verzadigd vet
- 19.4 g
- Vezels
- 9.7 g
- Natrium
- 1974.1 mg
Alternatieve recepten
Quick chicken curry
35 min
Thai red chicken curry
30min
Thai chilli chicken and basil
30min
Easy satay chicken
40 Min
Thai green chicken curry
30min
Chicken and cashews
55 min
Lamb korma
4 Std.
Beef and potato massaman curry
2 Std. 10 Min
Thai red pork curry
35 min
Beef ragu
1h 25min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Creamy coconut chicken curry
30min