Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g cauliflower, cut into florets (approx. 4 cm)
- 2 tsp olive oil
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 1 tsp garlic paste (see Tips)
- 1 ½ tsp ginger paste (see Tips)
- 1 - 2 fresh green chillies, trimmed and cut into halves (optional), plus extra sliced for garnishing
- 90 g tandoori paste (see Tips)
- 30 g tomato paste
- 100 g water
- 20 g almond meal (see Tips)
- 500 g chicken thigh fillets, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 tsp salt
- 90 g coconut cream
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only, torn into pieces, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1368.8 kJ / 325.8 kcal
- Eiwitten
- 19.7 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 6.6 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 689.1 mg
Alternatieve recepten
Butter chicken
55 min
Thai red chicken curry
30 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Easy satay chicken
40 min
Quick massaman beef curry
40 min
Chicken korma
45 min
Chicken in yoghurt
30 min
Chilli con carne
45 min
Beef stroganoff
35 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Mongolian lamb hot pot
3ωρ. 25 λεπτ.