Thai red chicken curry

Thai red chicken curry

4.6 499 beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • Thai red curry paste
    80 - 100 g
  • coconut milk
    400 g
  • canned bamboo shoots cut into slices
    220 g
  • cornflour
    2 tbsp
  • fresh kaffir lime leaves
    3
  • skinless chicken thigh fillets cut into slices (1 x 6 cm)
    600 g
  • palm sugar or light brown sugar
    30 g
  • fish sauce
    2 tbsp
  • frozen green peas
    100 g
  • broccoli cut into florets
    100 - 200 g
  • fresh Thai basil leaves only, to taste
    20
  • fresh long red chilli cut into thin slices, for garnishing

Voeding per 1 portion

Calorieën 479.8 kcal / 2015.3 kJ
Eiwitten 34.9 g
Vetten 30.1 g
Koolhydraten 14.2 g
Vezels 8.8 g
Verzadigd vet 16 g
Natrium 1158.9 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...