Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 - 100 g Thai red curry paste
- 400 g coconut milk
- 220 g canned bamboo shoots, cut into slices
- 2 tbsp cornflour
- 3 fresh kaffir lime leaves
- 600 g skinless chicken thigh fillets, cut into slices (1 x 6 cm)
- 30 g palm sugar or light brown sugar
- 2 tbsp fish sauce
- 100 g frozen green peas
- 100 - 200 g broccoli, cut into florets
- 20 fresh Thai basil, leaves only, to taste
- fresh long red chilli, cut into thin slices, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2015.3 kJ / 479.8 kcal
- Eiwitten
- 34.9 g
- Koolhydraten
- 14.2 g
- Vetten
- 30.1 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 8.8 g
- Natrium
- 1158.9 mg
Alternatieve recepten
Prawn and chicken laksa
40 min
Easy satay chicken
40 min
Thai red curry paste
15min
Lamb korma
4h
Thai-style fish cakes
30min
Thai red pork curry
35 min
Sri Lankan red beef curry
1 Std. 40 Min
Thai green chicken curry
30min
Thai chilli chicken and basil
30min
Creamy coconut chicken curry
30min
Quick massaman beef curry
40 min
Mongolian lamb hot pot
3 Std. 25 Min