Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 - 100 g Thai red curry paste
- 400 g coconut milk
- 220 g canned bamboo shoots, cut into slices
- 2 tbsp cornflour
- 3 fresh kaffir lime leaves
- 600 g skinless chicken thigh fillets, cut into slices (1 x 6 cm)
- 30 g palm sugar or light brown sugar
- 2 tbsp fish sauce
- 100 g frozen green peas
- 100 - 200 g broccoli, cut into florets
- 20 fresh Thai basil, leaves only, to taste
- fresh long red chilli, cut into thin slices, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2015.3 kJ / 479.8 kcal
- Eiwitten
- 34.9 g
- Koolhydraten
- 14.2 g
- Vetten
- 30.1 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 8.8 g
- Natrium
- 1158.9 mg
Alternatieve recepten
Chiang Mai noodles
25 min
Prawn and chicken laksa
40 min
Pad Thai noodles with prawns
30 min
Easy satay chicken
40 min
Thai red curry paste
15min
Quick massaman beef curry
40 min
Thai red pork curry
35 min
Beef and potato massaman curry
2sa 10 dk
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Thai green chicken curry
30 min
Mongolian lamb hot pot
3 Std. 25 Min