Thai green chicken curry

Thai green chicken curry

4.5 362 beoordelingen
Voorbereiding 20min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • coconut cream
    250 g
  • Thai green curry paste (see Tips)
    60 g
  • skinless chicken thigh fillets cut into pieces (3 cm)
    500 g
  • fish sauce to taste
    30 - 50 g
  • palm sugar
    1 tsp
  • fresh mixed mushrooms (i.e. shiitake, button, field), cut into bite-sized pieces or slices
    250 - 300 g
  • canned bamboo shoots drained
    80 g
  • fresh kaffir lime leaves
    7
  • fresh Thai basil leaves or coriander leaves, for garnishing
  • fresh long green chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices (optional)

Voeding per 1 portion

Calorieën 329.3 kcal / 1383 kJ
Eiwitten 27.5 g
Vetten 21.2 g
Koolhydraten 6.4 g
Vezels 2.8 g
Verzadigd vet 13.8 g
Natrium 1848.9 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...