Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g coconut cream
- 60 g Thai green curry paste (see Tips)
- 500 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm)
- 30 - 50 g fish sauce, to taste
- 1 tsp palm sugar
- 250 - 300 g fresh mixed mushrooms (i.e. shiitake, button, field), cut into bite-sized pieces or slices
- 80 g canned bamboo shoots, drained
- 7 fresh kaffir lime leaves
- fresh Thai basil leaves or coriander leaves, for garnishing
- fresh long green chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1383 kJ / 329.3 kcal
- Eiwitten
- 27.5 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 21.2 g
- Verzadigd vet
- 13.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1848.9 mg
Alternatieve recepten
Thai red chicken curry
30 Min
Thai chilli chicken and basil
30 Min
Quick massaman beef curry
40 dk
Prawn and chicken laksa
40 dk
Lamb korma
4 godz.
Lamb tikka with spicy eggplant
40 dk
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Thai red pork curry
35 dk
Sri Lankan red beef curry
1 Std. 40 Min
Thai green curry paste
10 Min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min
Beef madras
1sa 30 dk