Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g basmati rice
- 1060 g water, plus extra for soaking
- 50 g plain flour (see Tips)
- 70 g cornflour (see Tips), plus 1 tbsp extra
- 700 g pork loin steaks, cut into bite-size pieces (approx. 2.5 cm) (see Tips)
- 40 g soy sauce
- 1 tsp Chinese five spice powder
- 2 tsp sesame oil
- 1 egg, lightly beaten
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 150 g tomato passata
- 80 g rice wine vinegar
- 80 g white sugar
- 250 g fresh pineapple, peeled, cored and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 200 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (2 cm)
- 1 tsp salt
- 2000 g peanut oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3294.4 kJ / 784.4 kcal
- Eiwitten
- 51.3 g
- Koolhydraten
- 97.5 g
- Vetten
- 19.8 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 1118.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Korean barbecue chicken with rice
45min
Sticky sesame chicken
40min
Chicken teriyaki
20min
Chicken and cashews
55min
Honey BBQ Chicken
1h
Beef stew with buttermilk dumplings
1 Std. 40 Min
Asian-style pork noodles
1h
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Chicken and almond stir-fry
30min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50min
Mongolian lamb hot pot
3 Std. 25 Min