Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken katsu curry
- 25 g vegetable oil
- 3 garlic cloves
- 120 g onion (approx. 1 onion), cut into pieces (2 cm)
- 200 g carrots, cut into slices (1 cm)
- 1 tbsp curry powder
- 125 g plain flour
- 500 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 20 g honey
- 15 g Japanese soy sauce
- ½ tsp garam masala
- 1 dried bay leaf
- 100 g panko breadcrumbs
- 1 egg
- 2 chicken breast fillets
Steamed rice
- 350 g short grain rice
- 900 g water
- 1 tsp sea salt
- vegetable oil, to fry
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5199.5 kJ / 1238 kcal
- Eiwitten
- 52.7 g
- Koolhydraten
- 113.9 g
- Vetten
- 62.7 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 1465 mg
Alternatieve recepten
Lamb sausage ragu
30min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Nasi goreng
40min
Asian-style pork noodles
1h
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Korean fried chicken
4h
Sticky sesame chicken
40min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1h 40min
Sweet and sour pork
40min
Chicken meatballs with coconut rice
35 Min
Niu rou mian (beef noodles)
35 Min
Chiang Mai noodles
25 min