Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 70 g plain flour
- 20 g cornflour
- 1 tsp baking powder
- 2 tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1000 g chicken winglets
Sauce
- 5 garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 50 g light brown sugar
- 60 g rice wine vinegar
- 60 g honey
- 30 - 50 g Korean chilli paste (gochujang), to taste (see Tips)
- 30 g ketchup (see Tips)
- 15 g dark soy sauce
- 15 g sesame oil
- 1000 - 1500 g vegetable oil, to deep fry
- 1 tbsp sesame seeds, to garnish
- 2 spring onions/shallots, cut into slices (5 mm), to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3819.9 kJ / 909.5 kcal
- Eiwitten
- 43.7 g
- Koolhydraten
- 47.3 g
- Vetten
- 63.5 g
- Verzadigd vet
- 15.7 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 1674.9 mg
Alternatieve recepten
Japanese ramen noodle soup
1h 50min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Chicken katsu curry with rice
1 Std. 40 Min
Southern-style chicken
40min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 Std. 40 Min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter)
1 Std.
Korean marinade
40min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2h
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 Std.
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min