Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 70 g plain flour
- 20 g cornflour
- 1 tsp baking powder
- 2 tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1000 g chicken winglets
Sauce
- 5 garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 50 g light brown sugar
- 60 g rice wine vinegar
- 60 g honey
- 30 - 50 g Korean chilli paste (gochujang), to taste (see Tips)
- 30 g ketchup (see Tips)
- 15 g dark soy sauce
- 15 g sesame oil
- 1000 - 1500 g vegetable oil, to deep fry
- 1 tbsp sesame seeds, to garnish
- 2 spring onions/shallots, cut into slices (5 mm), to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3819.9 kJ / 909.5 kcal
- Eiwitten
- 43.7 g
- Koolhydraten
- 47.3 g
- Vetten
- 63.5 g
- Verzadigd vet
- 15.7 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 1674.9 mg
Alternatieve recepten
Buffalo chicken wings
45 Min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min
Piri-piri spatchcock chicken
1 Std. 30 Min
Tandoori chicken
45 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1h 40min
Krispy fried chicken
25min
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27 godz. 20 min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15min
Chicken katsu curry with rice
1h 40min