Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g dried shiitake mushroom, stems removed, cut into slices
- boiling water, to soak
- 650 - 700 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (4 cm)
- 40 g light soy sauce
- 50 g oyster sauce
- 20 g dark soy sauce
- 1 tsp ground white pepper
- 1 tsp sesame oil
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger, cut into pieces (1-2 cm)
- 2 Chinese sausages (approx. 120 g), cut into slices
- 20 g vegetable oil
- 360 g water
- 30 g Shaoxing wine (optional)
- ½ tsp white sugar
- 350 g jasmine rice, rinsed
- 1 - 2 sprigs spring onions/shallots, sliced, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2495.5 kJ / 596.4 kcal
- Eiwitten
- 35.3 g
- Koolhydraten
- 61.2 g
- Vetten
- 21.7 g
- Verzadigd vet
- 6.6 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 1239.4 mg
Alternatieve recepten
Chinese-style chicken
25 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.
Dried Chilli Chicken with Potato
30 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Fast and Super Easy Noodles
15 Min
Honey BBQ Chicken
1 Std.
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50 min
Apricot Chicken
35 min
Sticky sesame chicken
40 min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 Min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 min