Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g jasmine rice, rinsed and drained
- 10 g dried shiitake mushrooms
- 650 g water
- 80 g brown sugar
- 3 cm piece fresh ginger
- 2 garlic cloves
- 7 g spring onions/green onions, cut into pieces (2 cm), 1 thinly sliced to garnish
- 30 g light soy sauce
- 30 g dark soy sauce
- 20 g oyster sauce
- 40 g Chinese cooking wine
- 800 g boneless pork belly, rindless, cut into pieces (2 cm thick x 4 cm)
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp sesame oil
- 2 tsp sesame seeds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 6038.9 kJ / 1443.3 kcal
- Eiwitten
- 26.1 g
- Koolhydraten
- 85.4 g
- Vetten
- 108.6 g
- Verzadigd vet
- 39.1 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 1135.9 mg
Alternatieve recepten
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55 dk
Korean fried chicken
4sa
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 godz. 40 min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 Std. 50 Min
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min
Cheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1sa
Creamy beef curry
1sa 15 dk
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2 Std.
Swedish meatballs and mash
50min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min