Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g jasmine rice, rinsed and drained
- 10 g dried shiitake mushrooms
- 650 g water
- 80 g brown sugar
- 3 cm piece fresh ginger
- 2 garlic cloves
- 7 spring onions/green onions, cut into pieces (2 cm), 1 x thinly sliced to garnish
- 30 g light soy sauce
- 30 g dark soy sauce
- 20 g oyster sauce
- 40 g Chinese cooking wine
- 800 g boneless pork belly, rindless, cut into pieces (2 cm thick x 4 cm)
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp sesame oil
- 2 tsp sesame seeds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 6067 kJ / 1450.1 kcal
- Eiwitten
- 26.5 g
- Koolhydraten
- 86.9 g
- Vetten
- 108.6 g
- Verzadigd vet
- 39.1 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 1139.2 mg
Alternatieve recepten
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Chicken and Chinese sausage rice
50 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
Apricot Chicken
35 dk
Swedish meatballs and mash
50 Min
Chicken laksa
30 Min
Chinese-style chicken
25 Min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 dk
Ossobuco with orange and fennel salad
2 Std. 45 Min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min
Krispy fried chicken
25 Min
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min