![Sweet and sour pork ribs Sweet and sour pork ribs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/27011123-043a-4d16-8f88-b31612062d8f/Derivates/ea0fe76c-75cb-48d3-858a-540878aef36b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g vegetable oil
- 10 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 500 g pork ribs, cut into small pieces (approx. 5 cm - see Tips)
- 50 g rock sugar, broken into pieces (1-2 cm - see Tip)
- 50 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 50 g rice wine vinegar
- 15 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3193.5 kJ / 763.3 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 71.5 g
- Verzadigd vet
- 29.3 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 33.1 mg
Alternatieve recepten
Crispy Roast Pork Belly
4sa 25 dk
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1h 50min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 Std. 5 Min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3h 40min
Steamed Pork Patty With Rice
25 Min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min