
Apparaten en Accessoires
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
2 portions
Ingrediënten
-
vegetable oil20 g
-
fresh ginger peeled and cut into thin slices10 g
-
pork ribs cut into pieces (4-5 cm - see Tips)500 g
-
rock sugar broken into pieces (1-2 cm - see Tips)50 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)30 g
-
rice wine vinegar50 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce15 g
Voeding per 2 portions
Calorieën
1650 kcal /
6931.6 kJ
Eiwitten
98 g
Vetten
113.4 g
Koolhydraten
63.8 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
38.7 g
Natrium
1994.9 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Around Asia
72 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland