Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g vegetable oil
- 10 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 500 g pork ribs, cut into pieces (4-5 cm - see Tips)
- 50 g rock sugar, broken into pieces (1-2 cm - see Tips)
- 30 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 50 g rice wine vinegar
- 15 g light soy sauce
- 15 g dark soy sauce
- Voeding
- per 2 portions
- Calorieën
- 6931.6 kJ / 1650 kcal
- Eiwitten
- 98 g
- Koolhydraten
- 63.8 g
- Vetten
- 113.4 g
- Verzadigd vet
- 38.7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1994.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Braised pork belly
55 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
45min
Sweet and sour pork ribs
35 Min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 Min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Sweet and sour pork ribs
40min
Sweet and sour pork ribs
40min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3u. 40min