Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g garlic cloves
- 75 g eschalot
- 200 g fresh red chillies, cut into halves
- 100 g curly red chilli, cut into halves
- 35 g palm sugar
- 100 g vegetable oil
- 1 tsp sea salt
- Voeding
- per 500 g
- Calorieën
- 5337.7 kJ / 1275.8 kcal
- Eiwitten
- 12.4 g
- Koolhydraten
- 98.2 g
- Vetten
- 101.7 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 1939.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chilli crab with coconut rice and sambal (TM6, Mark LaBrooy)
1h 30min
All-in-one chicken Congee
35 min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Chinese egg noodles
1 Std.
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std.
Boiled Eggs
20 min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1 Std. 45 Min
Cooking White Rice
25 min
Indonesian yellow spice paste
40min
Sichuan Chilli Oil
50 min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 Min
Indonesian white spice paste
35 min