Apparaten en Accessoires
Indonesian red spice paste
Voorbereiding 5min
Totaal 45min
500 g
Ingrediënten
-
garlic cloves75 g
-
eschalot75 g
-
fresh red chillies cut into halves200 g
-
curly red chilli cut into halves100 g
-
palm sugar35 g
-
vegetable oil100 g
-
sea salt1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 500 g
Natrium
1939.9 mg
Eiwitten
12.4 g
Calorieën
5337.7 kJ /
1275.8 kcal
Vetten
101.7 g
Vezels
8.5 g
Verzadigd vet
14.4 g
Koolhydraten
98.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Indonesian
13 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24 Std. 40 Min
Balinese Betutu chicken
5 Std. 35 Min
Beef Rendang
1 Std. 35 Min
Indonesian yellow spice paste
40 Min
Indonesian white spice paste
35 Min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20 Min
Madurese Chicken Satay
1 Std. 30 Min
Soto Betawi (Beef Coconut Soup)
Keine Bewertungen
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25 Min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 Std.
Madurese chicken satay
1 Std. 30 Min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min