Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g long grain rice or jasmine rice
- 1 tsp sea salt
- 150 g chicken breast, sliced into strips
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 pinches ground white pepper
- 1500 g water
- 5 tsp sesame oil
- 2 Chinese sausages (approx. 80 g), thinly sliced (see Tips)
- 8 - 12 fresh shiitake mushrooms (100 g), halved if large
- 1 spring onion/green onion, sliced, to garnish
- 2 tbsp fried shallots, to garnish
- red chilli oil, to drizzle (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1642.1 kJ / 392.5 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 39.1 g
- Vetten
- 18.9 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 896.8 mg
Alternatieve recepten
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Curry lamb soup (TM6)
5h 10min
Kacangma (Motherwort Chicken)
35min
Calamari tray bake with pil pil and risoni
1h
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1h 45min
Braised Rice Wine Fish
20min
Cantonese Steamed Fish
40min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 Std. 25 Min
Yasai Yaki
25min
All-in-one chicken congee
35min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50 min.