Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g fresh ginger, shredded
- 50 g toasted sesame oil
- 300 g pork tenderloins, cut in thin slices
- 10 g dark soy sauce
- 10 g sugar
- 1 tsp salt
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1035 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 763 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soy Sauce Chicken
45p
White Radish Pork Rib Soup
3h
Lu ji chi (braised chicken wings)
25p
Ginger sesame oil chicken
25p
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5 min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 Std.
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30p
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Pork Ball Soup With Cabbage
25p
Cantonese Steamed Fish
40p