Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g fresh ginger, shredded
- 50 g toasted sesame oil
- 300 g pork tenderloins, cut in thin slices
- 10 g dark soy sauce
- 10 g sugar
- 1 tsp salt
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1035 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 763 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ginger sesame oil chicken
25 Min
Braised pork belly
55 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Hakka Rice Wine Chicken
1 Std. 25 Min
Green Chillies With Pork Belly
25 Min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15 Min
Ginger Sesame Oil Chicken
25 Min
Pork Belly Cabbage Rice
45min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min