Apparaten en Accessoires
Ginger Pork
Voorbereiding 5min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
fresh ginger shredded60 g
-
toasted sesame oil50 g
-
pork tenderloins cut in thin slices300 g
-
dark soy sauce10 g
-
sugar10 g
-
salt1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
763 mg
Eiwitten
20 g
Calorieën
1035 kJ /
247 kcal
Vetten
15 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Nourishing Confinement Food
15 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
KL Hokkien Noodles
35min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min
Pork Belly Cabbage Rice
45min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Taiwanese three cup chicken
20min
White Radish Pork Rib Soup
3h