Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g pork shoulder fillets, cut in thin strips
- ¾ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 20 g cooking oil
- 2 garlic cloves, smashed
- 1 stalk fresh lemongrass, cut in thin slices
- 1 tsp water
- 1 tsp fish sauce
- 1 tsp light soy sauce
- ¼ tsp dark soy sauce
- 1 tsp sugar
- 1 lime, juice only
- 1 bird's eye chilli (chilli padi), cut in thin slices (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1092 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 893 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ginger sesame oil chicken
25 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 Std. 5 Min
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 Min
Pork Belly In Shrimp Paste
55 Min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Sweet and sour pork ribs
40 dk
Ginger Sesame Oil Chicken
25 Min
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 Min