Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g pork shoulder fillets, cut in thin strips
- ¾ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 20 g cooking oil
- 2 garlic cloves, smashed
- 1 stalk fresh lemongrass, cut in thin slices
- 1 tsp water
- 1 tsp fish sauce
- 1 tsp light soy sauce
- ¼ tsp dark soy sauce
- 1 tsp sugar
- 1 lime, juice only
- 1 bird's eye chilli (chilli padi), cut in thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1092 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 893 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet and sour pork ribs
40min
Ginger Pork
25 min
Oil-free honey chicken wings
50min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Salted Fish Pork Belly
30min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Taiwanese three cup chicken
20 min