Pork Belly Cabbage Rice
TM6

Pork Belly Cabbage Rice

3.5 (30 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 6 garlic cloves
  • 20 g cooking oil
  • 300 g pork belly, skinless, cut in slices (2-3 mm)
  • 350 g Basmati rice, rinsed
  • 450 g water
  • 200 g cabbage, cut in chunks (4 cm)
  • 30 g dark soy sauce
  • 30 g light soy sauce
  • 10 g oyster sauce
  • 10 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
  • 1 pinch white pepper powder
  • 1 sprig spring onion, chopped, to garnish

Voeding
per 1 portion
Calorieën
3268 kJ / 782 kcal
Eiwitten
15 g
Koolhydraten
75 g
Vetten
45 g
Verzadigd vet
15 g
Vezels
3 g
Natrium
646 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten