
Apparaten en Accessoires
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
Voorbereiding 20min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
pork fillet cut into thin slices (approx. 5 mm)250 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)2 tbsp
-
vegetable oil30 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled5 cm
-
chilli broad bean paste (see Tip)1 tbsp
-
dried black fungus soaked, drained and cut into julienne20 g
-
canned bamboo shoots drained and cut into julienne75 g
-
dark soy sauce1 tsp
-
light soy sauce1 tsp
-
white sugar1 tbsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
Voeding per 4 portions
Calorieën
746 kcal /
3133.3 kJ
Eiwitten
65.4 g
Vetten
33.9 g
Koolhydraten
44.7 g
Vezels
6.1 g
Verzadigd vet
4.2 g
Natrium
821.1 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Around Asia
72 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland