Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g pork fillet, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 2 tbsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 30 g vegetable oil
- 2 garlic cloves
- 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tbsp chilli broad bean paste (see Tip)
- 20 g dried black fungus soaked, drained and cut into julienne
- 75 g canned bamboo shoots, drained and cut into julienne
- 1 tsp dark soy sauce
- 1 tsp light soy sauce
- 1 tbsp white sugar
- 1 tbsp rice wine vinegar
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 3133.3 kJ / 746 kcal
- Eiwitten
- 65.4 g
- Koolhydraten
- 44.7 g
- Vetten
- 33.9 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 821.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Nyonya Fish Maw Soup
1sa 10 dk
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Pork ribs with black bean sauce
2sa
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 dk
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min