Apparaten en Accessoires
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
Voorbereiding 10min
Totaal 24u. 40min
30 pieces
Ingrediënten
-
pork meat, sinew free cut into pieces (3 cm), partially frozen (see Tips)500 g
-
caster sugar120 g
-
honey40 g
-
Sichuan pepper to taste (see Tips)15 - 20 g
-
paprika½ tsp
-
Shaoxing wine40 g
-
light soy sauce50 g
-
ground black pepper½ tsp
-
oil to grease
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
70 mg
Eiwitten
3.1 g
Calorieën
285.4 kJ /
68.2 kcal
Vetten
3.6 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
5.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Pan-fried pork buns
2u.
Chinese egg noodles
1u.
Indonesian red spice paste
45min
Indonesian yellow spice paste
40min
Dashi - Japanese stock
45min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Spam
1u. 15min
Chicken stock powder
6u. 35min
Homemade chicken stock powder
1u. 35min
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25min
Soy milk and Mantou buns
6u.
Homemade Fish Ball Soup
2u.