Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 120 g water
- 50 g sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 350 g baker's flour
- 30 g milk powder
- 1 egg
- 40 g unsalted butter, room temperature
- ½ tsp sea salt
Nyonya curry chicken filling
- 1200 g chicken Marylands, skin on, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 150 g Nyonya spice paste
- 20 g Madras curry powder
- ½ tsp sea salt
- vegetable oil, to grease
- 200 g coconut milk
- 1 egg, lightly beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2646 kJ / 630 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 40.9 g
- Vetten
- 36.6 g
- Verzadigd vet
- 14.1 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 1054.1 mg
Alternatieve recepten
Korean fried chicken
4h
Sweet And Sour Prawns
25min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 godz. 45 min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min
Kalguksu (chicken noodle soup)
1 godz. 15 min
Mala Bakkwa
4 Std. 35 Min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30min
Lemon Chicken
25min
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 Std. 5 Min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min