Compatibele versies
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g chicken thigh fillets
- 10 g light soy sauce
- ¼ tsp ground white pepper
- 3 eggs
- 1560 g water
- 1 ½ tsp sea salt
- 50 g fresh ginger
- 10 g garlic cloves
- 30 g vegetable oil
- 300 g long grain white rice
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 pandan leaves (see Tips)
- 50 g onion
- 70 g potato, cut into cubes (1 cm)
- 70 g tomato, cut into wedges
- 120 g carrot, cut into cubes (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2444.4 kJ / 584.2 kcal
- Eiwitten
- 35.2 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 16.4 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 1008.2 mg
Alternatieve recepten
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min
Nasi Lemak
45 min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20min
Pad kra pow
45 min
Nasi lemak (coconut rice)
20min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min
Chicken Porridge
1sa 10 dk
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min