Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g jasmine rice
- 1 tsp sea salt
- 1050 g water
- 3 garlic cloves
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled
- 3 fresh bird's eye chillies, trimmed and deseeded if preferred
- 60 g vegetable oil, plus 2 teaspoons extra
- 500 g beef mince
- 60 g fish sauce
- 60 g oyster sauce
- 40 g caster sugar
- 1 tsp ground white pepper
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 100 g green beans or snake beans, trimmed and cut into bite-size pieces
- ½ bunch fresh holy basil (approx. 15 g), leaves only (see Tips)
- 4 whole eggs
- fried shallots, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3501.4 kJ / 833.7 kcal
- Eiwitten
- 43.2 g
- Koolhydraten
- 76.1 g
- Vetten
- 38.9 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 2904.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nasi Lemak
45 Min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Chicken Rendang
45 Min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 Min
Char Kway Teow
15 Min
Fast and easy stir fried mee hoon
20 Min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 Min
Chicken Porridge
1 Std. 10 Min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 Min
Mee Goreng Mamak
15 Min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 Min
Braised Yee Mee
30 Min