Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g sesame oil
- 30 g brown sugar
- 30 g garlic cloves, cut into slices
- 1 star anise
- ½ tsp ground white pepper
- 150 g light soy sauce
- 30 g dark soy sauce
- 500 g water
- 1 cinnamon quill
- 50 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into lengths (5 cm)
- 600 - 800 g chicken wings (approx. 8), cut into halves at the joint
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 9101 kJ / 2166.9 kcal
- Eiwitten
- 141.4 g
- Koolhydraten
- 41.6 g
- Vetten
- 160.2 g
- Verzadigd vet
- 45.9 g
- Vezels
- 11.2 g
- Natrium
- 12284.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Braised pork belly
55 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 Min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Sweet and sour pork ribs
40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Yam Rice
45min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min