Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g sesame oil
- 30 g brown sugar
- 30 g garlic cloves, cut into slices
- 1 star anise
- ½ tsp ground white pepper
- 150 g light soy sauce
- 30 g dark soy sauce
- 500 g water
- 1 cinnamon quill
- 50 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into lengths (5 cm)
- 600 - 800 g chicken wings (approx. 8), cut into halves at the joint
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 9101 kJ / 2166.9 kcal
- Eiwitten
- 141.4 g
- Koolhydraten
- 41.6 g
- Vetten
- 160.2 g
- Verzadigd vet
- 45.9 g
- Vezels
- 11.2 g
- Natrium
- 12284.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
White Radish Pork Rib Soup
3u.
Braised pork belly
55 dk
Pork ribs with black bean sauce
2sa
Rice Wine Chicken
30 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1sa
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 dk
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min