Apparaten en Accessoires
XO sauce
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 50min
1 Total recipe
Ingrediënten
-
dried scallops (see Tips)40 g
-
boiling water150 g
-
peanut oil (see Tips)200 g
-
fresh long red chillies trimmed and deseeded6
-
dried shrimp (see Tips)60 g
-
eschalots80 g
-
garlic cloves2 - 3
-
fresh ginger peeled and cut into slices (1 cm)40 g
-
smoked bacon cut into pieces (1 cm)100 g
-
fresh bird's eye chilli deseeded, if preferred1
-
light soy sauce40 g
-
Chinese cooking wine40 g
-
brown sugar1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Total recipe
Eiwitten
56.7 g
Calorieën
2466.9 kJ /
587.4 kcal
Vetten
224.6 g
Vezels
13.3 g
Koolhydraten
20.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asian Essentials
11 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Sesame Crème
10min
Black sesame cream soup
15min
Yu Sang
1u.
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1u. 10min
Luo bo gao (radish cakes)
25u. 20min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Braised pork belly
55min
Soy milk
24u. 30min
Yam Rice
45min
Authentic Meat Floss
1u. 40min