Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g dried scallops (see Tips)
- 150 g boiling water
- 200 g peanut oil (see Tips)
- 6 fresh long red chillies, trimmed and deseeded
- 60 g dried shrimp (see Tips)
- 80 g eschalots
- 2 - 3 garlic cloves
- 40 g fresh ginger, peeled and cut into slices (1 cm)
- 100 g smoked bacon, cut into pieces (1 cm)
- 1 fresh bird's eye chilli, deseeded, if preferred
- 40 g light soy sauce
- 40 g Chinese cooking wine
- 1 tbsp brown sugar
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 2466.9 kJ / 587.4 kcal
- Eiwitten
- 56.7 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 224.6 g
- Vezels
- 13.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rice Wine Chicken
30min
Sesame Crème
10min
Hakka Yam Abacus
20min
Drunken Herbal Prawns
4 godz. 55 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Red bean ice cream
29h 50min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min