Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g dried scallops (see Tips)
- 150 g boiling water
- 200 g peanut oil (see Tips)
- 6 fresh long red chillies, trimmed and deseeded
- 60 g dried shrimp (see Tips)
- 80 g eschalots
- 2 - 3 garlic cloves
- 40 g fresh ginger, peeled and cut into slices (1 cm)
- 100 g smoked bacon, cut into pieces (1 cm)
- 1 fresh bird's eye chilli, deseeded, if preferred
- 40 g light soy sauce
- 40 g Chinese cooking wine
- 1 tbsp brown sugar
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 2466.9 kJ / 587.4 kcal
- Eiwitten
- 56.7 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 224.6 g
- Vezels
- 13.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Pork Trotter Jelly
8h
Cream of Lotus
40 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 dk
Authentic Meat Floss
1h 40 min
Hakka Yam Abacus
20 min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Mantou buns
1 Std. 30 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min