Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g dried scallops (see Tips)
- 150 g boiling water
- 200 g peanut oil (see Tips)
- 6 fresh long red chillies, trimmed and deseeded
- 60 g dried shrimp (see Tips)
- 80 g eschalots
- 2 - 3 garlic cloves
- 40 g fresh ginger, peeled and cut into slices (1 cm)
- 100 g smoked bacon, cut into pieces (1 cm)
- 1 fresh bird's eye chilli, deseeded, if preferred
- 40 g light soy sauce
- 40 g Chinese cooking wine
- 1 tbsp brown sugar
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 2466.9 kJ / 587.4 kcal
- Eiwitten
- 56.7 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 224.6 g
- Vezels
- 13.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2h
Hakka Yam Abacus
20min
Pineapple buns
9 Std. 50 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25sa 20 dk
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45 min
Kaya (coconut jam)
1 Std. 10 Min
Mantou buns
1h 30min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4j 35 menit